lördag 18 juni 2011

Limoncello och ny kamera

Tjolahopp på er alla! I dag har jag varit och köpt en ny kamera, inget speciellt, men en lagom bra till mig. Lätt att förstå och klara bilder, så jag är nöjd :) Jag kan ju inte fota den nya kameran, men den fick ta kort på min "limoncello classico", som jag gjort i dag efter Leila Lindbloms recept. Lätt att göra och så blir det bara så gott, lagom syrligt och sött.
Här ser ni lite av mitt utekök, där jag stått och skalat och pressat citronerna. Fler bilder från köket, när det är helt färdigt. Det saknas en hylla och krokar och lite annat smått och gott.

Ja, lilla fröken älva fick var med i dag också, hon satt nämligen redan här. Så småningom ska spisplattorna stå här.

 Ha en riktigt skön lördag! Christina

4 kommentarer:

 1. Hejsan! Vad mysigt med ett utekök, ser så vackert ut med citronerna i skålen och nu blir jag riktigt sugen på att göra Leilas "limoncello" jag med :-)) Ha en fin kväll. Stor kram Paula

  SvaraRadera
 2. Vad fina och underbara bilder.Härligt med utekök.Hur gör man Leilas limoncello.Nu blev jag sugen och nyfiken.Ha en fin kväll.Kraaam Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Grattis till nya kameran! Nu är vi två som försöker lära oss alla nya tekniska finesser. ;)
  Härliga och somriga bilder och lilla älvan passar ju fint här också! =)

  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Så mysigt med ett utekök, det skulle jag vilja ha också. Och limoncello som är så gott, tror den smakar extra gott på sommaren. Så söt älva du har också.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera

Hej, jag blir så glad om du lämnar en kommentar på mitt inlägg