måndag 6 juni 2011

Danmark, vackra blommor, ingen klänning, feber och nationaldag

Då var vi hemma igen. Det har varit bra, men tyvärr blev jag sjuk på fredagskvällen och hade hög feber från lördag eftermiddag och fram till söndag morgon. Vi hann i alla fall springa runt i en del butiker, framförallt gällde det att hitta en vacker klänning till dottern som ska på bröllop i sommar. Vi hittade en som var alldeles för dyr och så en som jag tyckte var fantastisk söt, men dottern tyckte inte riktigt lika :( så det blir att fortsätta jagandet.

Köpte ett litet rosenträd förra året som hade denna färg på rosorna, men det frös tyvärr ihjäl i vintras. Bilden på dessa "smutslila" rosor har min dotter tagit. 
 Det blev inget riktigt firande av nationaldagen här hemma pga min sjukdom, men resten av familjen har i alla fall grillat och ätit "fuskgjord" blåbärspaj. Ha en fortsatt trevlig kväll och sov så gott! Christina

4 kommentarer:

 1. Hejsan!hittade hit genom vackra magnolia, o villka underbara väskor,måste titta ordentligt när jag kommer hem i kväll.Nu kallar jobbet! kramiz Jessica .www.anglarum.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Hej Christina och tack för den söta kommentaren hemma hos mig! Vilka underbara väskor ni syr, helt fantastiska.
  Jag blir följare omedelbums, vill inte missa något! =)
  Ha en fin kväll.

  Kram Emma (Emmas Vita Drömmar)

  SvaraRadera
 3. Hej Christina,
  Tusen tack för din gulliga kommentar hos mig! Kul att du hittat till min blogg :o)

  Synd att du skulle bli sjuk nu när du besökte vårt härliga grannland ;o) Men jag hoppas ändå att du fick njutit lite grann!
  Ha en skön kväll!
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 4. Tack för besöket på min blogg! Man blir alltid så glad när nya hittar in. Jag sitter och tar en runda för första gången på en vecka, man har ju mer eller mindre flyttat utomhus. Tråkigt att bli sjuk när man är på resande fot. Hoppas du mår bättre nu.
  Kram Pia

  SvaraRadera

Hej, jag blir så glad om du lämnar en kommentar på mitt inlägg