måndag 29 augusti 2011

Lite kök och kollegor till kvällen

Måndag igen, ny arbetsvecka och i kväll kommer några kollegor hem till mig för lite fortbildning.
Om vädret tillåter så kan vi ju sitta i växthuset, annars får det bli i köket (ser nu när jag tittar på bilden att klockan nog sitter lite snett, men så kan det bli ;))

Jag bjuder på lite mat, pasta med kräftsås, som går lätt och snabbt att tillaga och till kaffet, så blir det syrlig citron- och vallmokaka. Man måste ha mat i magen för att kunna jobba bra.

Om ni inte sett det, så har jag i högerspalten fått upp lite länkar till trevliga tävligar på andra bloggar. Om ni vill, så tror jag att ni hinner vara med i några av dem. Om ca 400 st besökare, så kommer vi ha en tävling här också. Då kan ni vinna en väska, vilken det blir har vi inte bestämt än.Fortsatt trevlig vecka! Får se när jag har tid att återkomma här.//Christina 

11 kommentarer:

 1. så koselig alternativ til å sitte i vaxhuset..klart man må sitte der så lenge man kan.:-)) i dag har det regnet mengder i oslo en periode.:-) lysner litt i horisonten nå.:-)

  god ukestart til deg.:)

  klem

  SvaraRadera
 2. ps. du vet at du har på "vis ordrebekreftelse" for å legge inn kommentar på bloggen ?

  Klem

  SvaraRadera
 3. Åh det låter som en trevlig kväll med gott att äta! :)

  SvaraRadera
 4. Oj de var inte illa att få så fint till livs och dessutom få utb på köpet. Ser frestande ut. Spännande med utlottningen sen. Ha de gott..

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 5. Hei :o)
  Tus`n takk førr koseli` kommentar fra deg på bægge mine ijnnlægg !! E bære hæilt gaaaal ætter lavendel som du kanskje har skjønt...har to støkka i kvær sine gamle potetkassa ute på varandaen som eg har vist i et tirliar ijnnlægg...får egentli` aldri nok :o)
  Så koseli`e gamle boksa du hadde på hyjlla di i væksthuse dett :o) Min store drøm e å få laga et væksthus mæ gamle vijndua på baksia dæ likkje røe huse i skogen...mæn no planlegg gubben å starte mæ skrogan tell uinnerskapan på kjøkkene...gleeer meg !!! Ha æi fin uka så blogges vi...Vintagepia

  SvaraRadera
 6. Hoppas ni fick bra väder, alltid mysigt och sitta i växthuset. Kräftsås till pastan lät jättegott, och kakan skulle jag gärna smaka på.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 7. Sååå fint du har de på hyllan :)
  De blir lite av en myskväll kanske hi hi god mat o så.
  Spännande med utlottning hos dej:)
  Ha en underbart trevlig kväll
  Kramen Anette

  SvaraRadera
 8. Mat uppskattas alltid och detta låter supergott ju.
  Sänder en kraam
  Fredde

  SvaraRadera
 9. Hej! Så trevligt att du är intresserad av julmarken. Vi lovar att återkomma till dig så fort vi bestämt om alla detaljer. KRAM

  SvaraRadera
 10. Låter som en mysig fortbildning...Hade gärna kommit ;) Kunde ni sitta i växthuset?
  Den där Julmarknaden låter ju spännande...
  Kram Ingis

  SvaraRadera
 11. For en utrolig vakker blogg! Gleder meg til å følge med videre:) Takk for koselig kommentar på min blogg:) Kemmer fra ELLen.

  SvaraRadera

Hej, jag blir så glad om du lämnar en kommentar på mitt inlägg