söndag 22 maj 2011

Brun väska med söt volang

Hej i värmen!! Vilket väder, hoppas det fortsätter. Vi blir så glada av det vackra vädret, så därför får ni ett nytt erbjudande att köpa en "Rosenlock" för ett bra pris. Den linfärgade väskan med blå dekor har blivit såld:) Den här väskan är sydd i ett mörkt chokladbrunt lintyg. Den är lite annorlunda, då den har en volang i annat tyg. Ett mycket sött tyg, paisley och rosor i milda rosa och gröna färger på beige botten. Som alltid ett härligt foder, som är qviltat i locket och dekorerat med en vintagebild. I väskan finns två fack, för förvaring av nycklar och mobil.





Dekorationen på den här väskan sitter på locket. Vintagebild i färg (en favorit) och två söta fjärilar. Spetskant runt locket och sammetsband i grönt på axelbandet.



Vi säljer den för 600 kr (frakt tillkommer) ni kan nå oss via hemidan http://www.rosenalvorna.se/ alt. lägga in en kommentar på bloggen//Monika och Christina

9 kommentarer:

  1. Tack för det fina inlägget på vår blogg. Vilket föranledde oss att hitta hit, vilket vi är väldigt glada för. Oj, vad söta väskor. Vilket hantverk!

    //Postgårdsromantikerna

    SvaraRadera
  2. Hej vännen =)
    Hoppas att allt är bra med dig och tusen tusen tack för att du lämnar så mysiga kommentarer hos mig! Jag är så glad att jag funnit så fina bloggvänner =).
    Jag hoppas att du får en fortsatt bra kväll min vän Kram Tina

    SvaraRadera
  3. Hejsan Christina och tack för att du då och då hälsar på inne på bloggen!:) Det hade ju förstås varit extra roligt om du haft möjlighet att titta in i butiken i sommar, det hade jag uppskattat, men om inte annat kommer tavlan att finnas ute på webshopen inom kort, om du hellre vill ta det den vägen...:)

    Vad mycket fina grejer ni gör, du och din väninna, verkligen! Fick mig en härlig inspirationskick!;)

    Fortsatt bra vecka! /Ida

    SvaraRadera
  4. HALLÅ! Tack för din vänlighet. Klockans urverk var lite mera brun/beige, inte min stil alls. Rosor är aldrig fel hihi. KRAM

    SvaraRadera
  5. Så söt väska. kram Johanna

    SvaraRadera
  6. Vad duktig du är på att sy! Jag önskar så att jag kunde lite mer sådant. Häromdagen kom grannfrun in med en hemmastickad tröja till min dotter - så glad jag blev!! Jag tycker att det är skatter, hemmagjorda saker.

    Ha en skön lördagkväll!

    Jenny

    SvaraRadera
  7. Så mycket fint du har här! Bloggen är verkligen härlig!=

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  8. Oj oj vilka vackra väskor.. som små smycken..
    vad duktiga ni är-- ska genast gå vidare sen till er hemsida!

    kram
    A-C

    SvaraRadera
  9. Jättefina väskor!


    Önskar dig en fin Morsdag!
    Kram Marina

    SvaraRadera

Hej, jag blir så glad om du lämnar en kommentar på mitt inlägg