tisdag 31 maj 2011

Har äntligen värmen kommit tillbaka?

Har äntligen värmen kommit tillbaka, eller........... ? I alla fall ser det så ut på klartväder.se. Om det blir vackert väder i södra sverige i helgen, så är det nästan första gången som dottern och jag har det när vi gör vår lilla mor och dotter tripp. Den gör vi en gång per år och vi har det så himla mysigt. Vi har valt att åka till Helsingborg igen. Vi tycker att  det är en lagom stor och mysig stad och så enkelt att ta en tur över till Helsingör. Skulle ju även vilja hinna till Ängelholm för där finns det en butik jag gärna skulle vilja besöka "Vintage by nina", kan det vara så den heter? Det kanske blir ett biobesök också för att se den sista "piratfilmen" .

I min trädgård blommar ju inte pion och ros än, men det gör alpklematisen (tror den heter så). Det är en lättodlad klematis och den har söta lite klockformade blå blommor. Christina

2 kommentarer:

 1. Här öser bara regnet ner - man får en solig dag och sedan en veckas regnande - så nu har vi völ bara soliga sommardagar kvar :)
  I år ska jag plantera vanliga bondpioner - luktpionerna blir bara för ynkliga.

  Kram Maud

  SvaraRadera
 2. Hej Christina och tack för påhälsningen inne hos mig :D

  Va kul att få se en ny blogg, och vilka underbara väskor du syr sen, det var inspirerande att kika runt en stund hos dig.

  Mina pioner är på gång fast jag får nog tåla mig till midsommar innan jag får njuta av dom igen, "men den som väntar på nåt gott väntar inte för länge" .... som dom säger. :D

  Ha en skön helg. Kram Cin

  SvaraRadera

Hej, jag blir så glad om du lämnar en kommentar på mitt inlägg