lördag 31 december 2011

Gott nytt 2012

Hej, har tagit jullov både från egna inlägg, men också från att kika in hos er andra. Några har jag lyckats nå från min iphone sittandes i schäslongen, men kommentarena har ofta fått utebli. Tack alla ni som trots min osynlighet har kikat in hos mig!!!!!!!! Blir så glad, när jag ser att ni varit hos mig och hälsat på :)
Idag blir det min underbara klänning från By TiMo, som är rosenmönstrat på en blå botten, känns lite som ett vackert gammalt bokmärke.
Till den ett helt fantastiskt vackert halsband, som jag köpt till mig själv i julklapp :) hos "Aunt Molly´s". Där finns de mest fantastiskt vackra sakerna! Halsbandet har Rachel Van Asch skapat. Butikens ägare Bitte har också en helt underbar blogg "Rose de Chine" där får vi även följa en liten vovve Noomis tankar ibland och det tycker ju jag är kul.
Från mig till er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR 2012, Kram Christina

12 kommentarer:

 1. Underbart vackert smycke! Önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 2. *˛°★SNART 2012!!!★* 。*★* ˛.*.★*.˛*
  ˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛ ★* 。*★* ˛.*.★*.˛*
  ˛. (´• ̮•)*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥GOTT NYTT ÅR!♥
  .°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。
  *(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛
  Önskar Maud

  <
  Gårdsromantik-ljuvlig-lantromantik-på-nätet

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en fin Nyårsafton och ett riktigt Gott Nytt År!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!
  Gott slut och ett riktigt gott nytt år!!

  Tack för dina ord ang E de värmde!!
  Det är klart vi saknade Sally massor när vi var borta....jag tycker den biten är jobbigast att hon inte förstår varför vi är borta från henne.

  den här gången har hon bott hos mina föräldrar. Där blir hon behandlad som en blandning av en baby och prinsessa..;) Förra året bodde hon hos min syster/systerdotter men hon är borta ett år som aupair. Där har hon haft det toppen eftersom syrrans man också är min chef så Sally träffar ju honom varje dag på jobbet....så det går inte precis någon nöd på henne..;) Förra gången vi varit borta gav hon knappt någon notis om oss då vi kom...men den här gången flög hon upp i mitt knä och överöste oss med pussar och hela dagen igår var hon som ett frimärke på mig....det känns skönt!

  Duuuu jisses så söt Elsa är där i tomteluvan.;)
  Jag fnissade lite när jag ser framför mig hur hon ligger sådär sött i 3 selunder för att sedan kämpa av sig luvan o börja bita i bollen...haha...man får vara snabb med kameran.

  Jag tycker det låter som du haft en toppen jul....särskillt det där med att ligga på schäslongen...nästa år blir vi allt hemma..;)
  Kram min vän med stort hopp om att vi kan sammanföra våra småtjejer under 2012..;)
  kram Katarina och nospussar till Elsa

  SvaraRadera
 5. Vackert smycke som du ska ha till din fina klänning.

  Gott Nytt 2012

  Kramkram

  SvaraRadera
 6. Buongiorno carissima. Spero che l'anno che verrà sia suggestivo come queste immagini!!
  Ti auguro uno strepitoso 2012 ed un abbraccio forte forte, *Maristella*.

  SvaraRadera
 7. Gott Nytt År 2012
  kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 8. Hej söta Christina.. Kan riktigt se så vacker du är i din nyårsstass. Tack för ett underbart år och full skjuts in i nästa med allt vad spännande som väntar där. Ha de nu så underbart ikväll. Själv kommer jag att sitta i soffhörnet med morgonrock, mannen bredvid och stackars Fjompen har redan intagit duschen. De har redan börjat raketanfallen. Syns i nästa år...

  Kramar Lisa

  SvaraRadera
 9. Gott nytt år!!
  Kramen Anette

  SvaraRadera
 10. Hej fina du!

  Jag ser precis framför mig ur du ser ut ikväll med den där ljuvliga klänningen och så halsbandet till :-). Tack snälla du för att du skrev så fint om mig och butiken *kram*.

  Önskar dig och de dina ett riktigt Gott Nytt 2012! Krama Elsa från mig :-).

  Många varma nyårskramar
  Bitte

  SvaraRadera

Hej, jag blir så glad om du lämnar en kommentar på mitt inlägg