måndag 10 oktober 2011

Tjuvstart

God kväll, då var det måndag och första dagen på veckan är snart avklarad. Igår hade vi föräldrar här hemma på besök. En liten tjuvstart på firandet av min fördelsedag, som är nu i oktober. Men egentligen tjuvstartade jag för flera veckor sedan, när jag beställde en kofta från Butik drängstugans webbshop. En födelsedagspresent från maken ;D. Jag tänkte att om jag väntar med att beställa, så tar den säkert slut.

Det är den underbart söta (tycker jag) koftan från Cream. Tyvärr ser den lite hängig ut när den sitter där på galjen, den är klart bättre på, tycker jag. Här med en (gammal) underklänning(också den från Cream) under. Då kan jag använda den som klänning och jag gillar ju klänningar ;D
Av mina föräldrar fick jag Leilas nya bok "Hello Cupcake!" och ett helt underbart sött tårtfat från Ib Laursen.


Boken har de allra sötaste bilder och de allra godaste recepten på cupcakes, som man kan tänka sig. Jag bakade en Key lime pie till dessert, från en annan av hennes böcker, bara älskar sött och syrligt tillsammans. Till den är det gott med lite grädde, men också maränger.

Men nu ny vecka och den får bli utan sötsaker, i alla fall till på fredag ;)  Ha det så bra! Christina 

16 kommentarer:

  1. Grattis! Kul att bli så uppvaktad med fina önskepresenter.
    Marängerna ser smarriga ut. Har du bakat dem?

    annika

    SvaraRadera
  2. Grattis i förskott. Den koftan är så jättefin, det var nog tur du beställde direkt. Jättefina saker du fått, det är roligt och fylla år.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  3. Åååå den koftan är ju bara så himla snygg.Vad fina presenter du fick.Alltid lika skoj att få paket.Ha en skön kväll.Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  4. Hej hjärtat..Men GRATTIS i förskott eller efterskott va de än må vara så STORT GRATTIS till dig du goa. Och vilka fina presenter sen. Koftan bara är ju såå snygg. Cream har väldigt fina kläder. Hoppas symaskinen återhämtat sig,hihihi. Ha nu en skön vecka och ha de gott..

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  5. Stort Grattis till dej"!
    Vilken underbart fin kofta!!!!
    Ha en fin vecka!"
    Kramar Kathrine

    SvaraRadera
  6. Hejsan

    *** GRATTIS ****
    Vilka fina presenter!!!
    Ha en underbar vecka
    Krammiz
    Sussi

    SvaraRadera
  7. Hej hej!
    Men ååå va fin! Jag gillar också klänningar o koftor...gillar kläderna från Cream mycket..tycker de har lagom mycket lulllull och hyfsade priser.
    Leilas böcker är underbara..jag håller med...jag har en annan och jag kan sitta o bläddra i den o bara njuta av bilderna utan att baka...
    Jag försöker också hålla mig från sötsaker i veckorna...men det är så svårt.
    Kram kram Katarina

    SvaraRadera
  8. Nu tänkte vi på varann! Såg din kommentar när jag precis skulle skriva till dig!=) Koftan är så underbart fin! Du kommer att bli strålande i den;) Ska verkligen också införskaffa mig Leilas bok...så fin den är och vilken inspiration!

    Många kramar och nospussar från de vita & mig;)
    Adela

    SvaraRadera
  9. Grattis!! Vilka fina presenter!! Hello cupcake vann jag i en bloggtävling, det verkar vara många fina recept i den, precis som Leilas andra böcker:)

    Ha en fortsatt fin dag!
    Kram Charlott

    SvaraRadera
  10. Grattis , kjempefin jakke.:-))

    ha en fin uke..snart er det helg igjen..-))

    SvaraRadera
  11. Hej hjärtat! Förts, TACK för dina rara ord hos mig..det värmer ska du veta och jag vet att du är mig "trogen"......Återkommer i nästa inlägg mer om vad jag menar och vill åstadkomma...Men nu, GRATTIS i förskott till dig rara! Härligt med kalas och vilka fina gåvor du fåttt. Koftan är så fin och du kommer nog stortrivas i den. :)


    KRAM till dig....Loellan

    SvaraRadera
  12. Grattis till dig! Åh, vilka fina presenter du har fått! Koftan är helt underbar och du gjorde nog rätt som beställde den i tid. Jag har letat efter den länge och nu hoppas jag på att få den när det kommer hem nya i nov/dec.
    Ha en fortsatt fin höstvecka!
    Kram Carina ( Vardagslycka )

    SvaraRadera
  13. Grattis i förskott !! Vilka fina presenter !!
    Kramar // Susanne

    SvaraRadera
  14. Tack goa du för dina ord. Värmde så. Jo ibland är de tungt men då får man ta fram minnena och vara tacksam istället. Ha en underbar fredag och var rädd om dig du med gumman...

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  15. Grattis i förskott. Jättefina presenter du har fått. Sköt om dig.
    Kram Agneta

    SvaraRadera

Hej, jag blir så glad om du lämnar en kommentar på mitt inlägg