fredag 29 april 2011

Rosenportfölj

Hej i det vackra fredagsvädret, ledig i dag och tripp till frissan, vilket gör att man inte kan vara annat än på toppenhumör, eller hur?!? Tänkte visa en vacker portfölj, som ska levereras inom kort, så jag tog några bilder innan. Har en egen portfölj till jobbet, som rymmer massor. Ett tag tvungen att bära med mig en laptop, vilket den är perfekt för.  Även om man är lite morgontrött, så kanske man blir lite glad av att ta fram jobbarväskan.
Jag är ju ingen toppenfotograf, men har ju heller ingen toppenkamera, hoppas kunna köpa någon bättre för att kunna få så fina bilder, som er andra bloggare. Här ovan syns dekorationen på framsidan.

Dekorationen på locket.

Även baksidan av väskan har fått dekoration i form av ett hjärta. Här syns också den vackra spetsen som som sitter på axelbandet. Ha en skön helg//Christina

4 kommentarer:

 1. Ok....den är oxå superfin. Kanske en portfölj man behöver....
  Ha en skön valborg!
  Kram Ingis

  SvaraRadera
 2. Åh, den är ju helt underbar!!! Väcker mina vill ha- känslor!
  Vad kul att ni har börjat blogga. Jag länkar till er i nästa vecka och så lägger jag till er i min "bloglovin´lista" så jag inte missar något inlägg.
  Ha en fortsatt skön helg!
  Kram, Carina

  SvaraRadera
 3. Vilket fint namn du har på din blogg, och det var den vackraste portfölj jag sett. Kommer och bli en glad ägare till den. Och visst hade vi supertur med vädret, sol idag också fast dom spått regn.
  Ha en skön 1 maj
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Hejsan

  Vacker väska!!!

  Ha en bra fredag
  //Sussi

  SvaraRadera

Hej, jag blir så glad om du lämnar en kommentar på mitt inlägg